Sponsoren

Sponsoren die het verschil maken

Sponsoren maken een groot verschil in het dagelijkse maatschappelijke leven. Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven en instellingen die Fairtrade willen steunen. Wil je met je bedrijf ook hét verschil maken? Een vermelding op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de diverse mogelijkheden.

Momenteel hebben wij de volgende sponsoren die onze activiteiten een warm hart toedragen:

 

Bedrijf Motivatie
Waarom Fairtrade?

Reclamebureau Goor Hof van Twente

“Fair zakendoen en het verschil maken.” Robert Redeker van reclamebureau RDKR in Goor.

Fairtrade is een organisatie die RDKR aanspreekt. Als reclamebureau in Hof van Twente denk ik dat je het verschil kan maken ook al lijkt dit nog maar zo klein. Je doet het, of je doet het niet. Dáárin zit hem het verschil. En dat is belangrijk.

Toen Wiarda Heerze en Annelies Heeres me vroegen om samen met hen de online activiteiten van Fairtrade Hof van Twente vorm te geven hoefde ik dan ook niet lang na te denken. We zijn meteen begonnen met een plan van aanpak voor de website. Na een aantal gesprekken met hen waren de doelen duidelijk en hebben we de lijnen uitgezet.

De website hebben we verpakt in een stageopdracht die op het lijf was geschreven van Nerses, die op dat moment via de Waerdenborch in Holten / Goor stageliep bij RDKR. Hij heeft dan ook het grootste deel van de website opgezet in het open source systeem van WordPress. Op deze manier hebben we getracht een winwin situatie te creëren.

RDKR Creatieve Communicatie is een reclamebureau in Goor, Hof van Twente dat zich vooral bezighoudt met het ontwerpen en vervaardigen van websites, huisstijlen, branding, drukwerk en fotografie. Uiteraard kunnen we van alleen maatschappelijke projecten niet leven. Bent u dus op zoek naar een professional die uw ideeën of projecten vorm kan geven? Neem dan gerust eens contact op of bekijk de website voor meer informatie.